Kedai Dewasa | Produk Kecantikan | Minyak Lintah | Ubat Kuat

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Bella Sinus Cure Formula | Bella Formula Sinus Cure | Bella Sinus Baru Bella Sinus Cure Formula | Bella Formula Sinus Cure | Bella Sinus Baru
5
Bella Sinus Cure Formula | Bella Formula Sinus Cure | Bella Sinus Baru | bella sinus formula | bella formula sc60 sinus | bella... Bella Sinus Cure Formula | Bella Formula Sinus Cure | Bella Sinus Baru

bella sinus baru

Bella Sinus Cure Formula | Bella Formula Sinus Cure | Bella Sinus Baru | bella sinus formula | bella formula sc60 sinus | bella sinus resdung | bella formula sinus cure original

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.
 
Jangan biarkan anda jadi seperti ini..
 
Jangan Biarkan Duit Anda terbuang dengan produk bernilai ribuan Ringgit Malaysia TETAPI langsung tidak memberi kesan kepada masalah Resdung anda.
 

Apa itu BELLA FORMULA SINUS CURE?

Terbaru di pasaran..
Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus Dengan Membantu Menghilangkan Kegatalan, Bersin, Nafas Berbau, Migrain & Jerawat akibat RESDUNG dalam masa 7 hari!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
 

Promosi Terbaru Bella Formula Sinus 60 biji

bella formula sinus cure
 
SELESAIKAN masalah anda dgn BELLA SINUS CURE
Atasinya dengan kapsul bella sinus sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan
 
KANDUNGAN:
[✔] LIGNUM COSCINIUM BLUMEANUM 15MG
[✔] TUBER DENDROCOLLA PARDALIS 30MG
[✔] LIGNUM CEASALPINIA SAPPAN LIMA 15MG
[✔] LIGNUM VITEX PUBESCENS 15MG
[✔] CHANNA STRIATUS 3MG
[✔] EXSLPIEN SAMPAI 450MG
 
Masalah RESDUNG boleh menyerang pada sesiapa sahaja, tidak kira usia dan jantina. Antara gejala yang sering dialami mereka yang mengalami masalah ini ialah seperti :
✔Gatal-gatal pada hidung dan muka
✔Hidung bengkak /berair/pedih/sakit/berbau
✔Pernafasan berbau busuk
✔Kawasan sekeliling mata menjadi gatal/pedih
✔Sering mengalami sakit kepala
✔Selalu bersin apabila keadaan persekitaran sejuk ataupun apabila terkena embun pagi/malam.
 

KELEBIHAN BELLA SINUS BARU :

✔Membantu menghilangkan gatal-gatal di muka & badan.
✔Membantu menghilangkan & mengeluarkan hingus & lendir
✔Membantu membaik pulih tisu-tisu yang rosak akibat jerawat.
✔Membantu menghilangkan & mengeluarkan bau busuk dalam hidung serta mulut akibat resdung.
 
100% daripada herba Semulajadi & dijamin SELAMAT / TIADA KESAN SAMPINGAN.
 

SOALAN YANG SERING DITANYA BERKAITAN DENGAN BELLA SINUS CURE :

 

1) Apakah fungsi bella sinus cure?

✔Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.
 

2) Berapa jumlah isi kandungan bella sinus formula dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?

✔Setiap botol mengandungi 60 kapsul dan penggunaan selama 30 hari.
 

3) Bagaimana cara penggunaan bella formula sc60 sinus?

✔15 tahun dan ke atas – makan 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan setiap hari
✔11 tahun – 14 tahun – makan 1 biji selepas makan setiap hari
✔7 tahun hingga 10 tahun – makan 1/2 (separuh) biji selepas makan setiap hari
 

4) Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap kapsul bella sinus resdung?

Bella Sinus Cure adalah berasaskan herba semulajadi dan terpilih.Antaranya :
✔Lignum Coscinium Blumeanum
✔Tuber Dendrocolla Pardalis
✔Lignum Ceasalpinia Sappan Lima
✔Lignum Vitex Pubescens
✔Channa Striatus
✔Exsiplen sampai
 

5) bella formula sinus cure bahaya? Adakah selamat digunakan bella formula sinus cure original ?

~ Bella Sinus Cure selamat digunakan tanpa kesan sampingan
 

6) Bella formula sinus cure kkm ? bella sinus kkm?bella formula kkm?

~Bella Sinus Cure mendapat kelulusan daripada KKM & nombor kelulusan ialah MAL06121075T
 

7) Adakah ibu mengandung boleh gunakan bella sinus new?

~ Ibu mengandung TIDAK DIBENARKAN ambil Sinus Cure kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba.
 

8) Adakah ibu menyusu boleh gunakan bella sinus sc60?

~ Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKAN ambil Sinus Cure.
 

9) Bolehkah bella formula sinus cure baru di ambil /makan bersama ubat/ suplement yang lain?

~ Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam.
 

CARA PENGAMBILAN bella formula resdung :

Dewasa (15 tahun ke atas )
1 biji pagi & 1 biji malam selepas makan.
Kanak-kanak (15 tahun ke bawah)
1 biji pagi selepas makan (boleh buka kapsul & campur dalam air)
Solusinya? Jika anda pengidap resdung, cubalah SINUS CURE produk keluaran Bella Formula, yang mampu membantu anda mengatasinya secara selamat dan berkesan.
Dah tau kebaikan khasiat bella sinus dan cara makan bella sinus original now kita tengok Testimoni bella formula penawar resdung pilihan dia pula

Bella formula sinus cure testimoni

bella formula sinus cure testimoni

Bella formula sinus cure review 

Bella formula sinus cure review

Bella sinus testimoni

bella sinus testimoni

Bella formula sinus care testimoni

Bella formula sinus care testimoni

Bella sinus cure testimoni

Bella sinus cure testimoni

Bella sinus cure review

Bella sinus cure review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Dapatkan bella sinus murah disini..dan pastinya bella sinus original. Money back guarantee if not bella formula original. Awas dengan bella formula sinus cure tiruanbella formula sinus cure bahaya ialah yang bella sinus tiruan. keburukan bella formula tiruan adalah bella sinus bahaya. ingat tu bella sinus cure bahaya ialah yang tiruan.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Bella formula sinus cure hargaBella sinus price

bella sinus harga pasaran rm60 sm rm65 ss

PROMOSI KEDAI DEWASA : BELLA SINUS MURAH

RM45 SM RM50 SS

Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!

Bella formula sinus cure Borong Min 10 kotak : Sms/Whatsapp 01126271834 stokis bella formula sinus cure

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:produk bella sinus,1 Kotak,RM45, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Save

Save

  • Pelik

    June 16, 2017 #1 Author

    saya search no MAL06121075T, takde pun daftar dengan KKM.. macam tipu je nih

    Reply

Your email address will not be published.