Kedai Dewasa | Produk Kecantikan | Minyak Lintah | Ubat Kuat

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Perla King Serbuk Mutiara Asli | Perlaking Testimoni | Perlaking Review Perla King Serbuk Mutiara Asli | Perlaking Testimoni | Perlaking Review
4.5
PerlaKing | Perla King 1000000mg Serbuk Mutiara Asli Anda inginkan Kulit Cerah , Putih Melepak Kalau anda nak tahu…. Ada 1 Product Terbaru yang... Perla King Serbuk Mutiara Asli | Perlaking Testimoni | Perlaking Review

PerlaKing

PerlaKing | Perla King 1000000mg Serbuk Mutiara Asli

Anda inginkan Kulit Cerah , Putih Melepak
Kalau anda nak tahu…. Ada 1 Product Terbaru yang Hangat Diperkatakan ..PERLAKING
 
Fenomena serbuk mutiara kini melanda!!
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina..
Kesan yang sangat hebat!!
3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI!!
Kulit makin cerah, gebu dan anjal!!
 

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLAKING SERBUK MUTIARA ASLI

✔ Tiada pantang
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan
perla king
 

KANDUNGAN DALAM PERLA KING

Serbuk Mutiara Asli Dari Filipina

✔ Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yang tinggi
✔ Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagai bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
✔ Bersifat antiradikal bebas
✔ Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya
✔ Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
✔ Mengecutkan jerawat
 

Perlaking Collagen Ikan Salmon

✔ Tidak menggemukkan seperti colagen ikan biasa
✔ Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
✔ Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
✔ Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
✔ Memudarkan parut dan menggebukan kulit
 

Hyaluronic Acid Gred A

✔ Lebih halus dan bermineral
✔ Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
✔ Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
✔ Melembapkan kulit
 

Vitamin E & Grapeseed Extract

✔ Sebagai antioksidan dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan
 

KEBAIKAN PERLAKING

✔ Antikedutan dan awet muda
✔ Menyembuhkan ruam dan ekzema
✔ Mencerahkan kulit
✔ Perlindungan matahari
✔ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
✔ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
✔ Jerawat kecut
✔ Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam
✔ Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
✔ Menguatkan folikal rambut
✔ Meningkatkan daya ingatan
✔ Menguatkan antibodi dan imun badan
✔ Merangsang peredaran darah
✔ Mengurangkan tahap kolesterol
✔ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
✔ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran
✔ Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
✔ Menghapuskan parut dalam masa 1 minggu atau kurang
 

CARA MAKAN PERLAKING

✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
✔ 1 Sachet 5 GM
✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
 

KELEBIHAN PERLAKING

✔1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh badan
Dah tau khasiat dan Cara Makan Perla King now kita tengok Testimoni Perlaking pilihan dia pula

Testimoni PerlaKing

Testimoni PerlaKing

PerlaKing Testimoni

PerlaKing Testimoni

PerlaKing Review

PerlaKing Review

Testimoni Perla King

Testimoni Perla King

Perla King Testimoni

Perla King Testimoni

Perla King Review

Perla King Review

Perlaking Tipu

perlaking tipu

Perlaking tipu !!! Ckp boleh putih tp kuku akk ni dh hampir nk cagu pn boleh baik.. Hehe.. Perlaking boleh merawat kuku yg bermasalah jgk la ya.

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN PERLAKING

Q : Berapa lama masa yang diambil untuk produk Perlaking ini menampakkan keberkesanannya?

A : 1-3 hari. Ada yg ambik masa sehingga 1-2 minggu. Ia bergantung kepada sistem metabolisme badan masing-masing. Jangan risau PERLAKING mempunyai dos dan khasiat yang cukup untuk beri kesan paling cepat.
 

Q : Ibu mengandung/menyusu boleh ambil produk Perla king ini?

A : Boleh. Kami ada testimoni ibu menyusu anak menjadi makin putih masa makan PERLAKING.
 

Q : Saya ada alahan dengan seafood, boleh ke ambil produk Perlaking ni?

A : Boleh. Kerana PERLAKING tak mengandungi kolagen ikan tilapia. Kami cuma menggunakan Ovari Ikan Salmon sahaja. Tahu tak ikan Salmon diperkaya Omega 3 yg mampu merawat alahan dan pelbagai masalah kesihatan lain.
 

Q : Kulit saya naik jerawat/parut/rashes yang teruk akibat salah ambil produk, bolehkah produk Perla king menghilangkan kesan tersebut?

A : Boleh. Berikan masa selama 1-2 minggu kepada PERLAKING untuk bertindak. Sebagusnya sebulan tau! Lagi bagus 3 bulan dimakan tanpa stop untuk kesan wow wow wow ❤❤❤
 

Q : Saya ada masalah kulit kering/menggelupas/ekzema, adakah produk Perlaking berkesan?

A : Berkesan. Itulah kehebatan kolagen ikan salmon yg mampu merawat masalah mcm di atas. Kami ada testimoni yg kata ekzema mereka hilang lepas makan PERLAKING.
 

Q : Ada kesan sampingan perlaking ? bahaya?

A : 100% tiada. Produk dihasilkan oleh kilang GMP yg dipantau KKM. Kami bukan produk import Cina mahupun repacking Thailand.
 

Q : Perlaking KKM ..lulus kkm?

KKM : PERLAKING tak memerlukan pendaftaran MAL mcm produk jamu dan suplemen Aurora SX kami sebab ia adalah serbuk serta tidak mengandungi bahan aktif lebih 20%

PERLAKING juga tidak membuat apa jua tuntutan kesihatan dan kecantikan dkt kotak . Kami cuma tulis UMUM sahaja apa yg diarahkan oleh KKM jika produk mengikut klasifikasi akta makanan.

PERLAKING diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan .

PERLAKING KKM

Q : Perla king Boleh menggemukkan?

A : Confirm tak! Sebabnya kami guna kolagen Ikan Salmon. Malah boleh menguruskan badan dan beri berat badan ideal. Kalau dah kurus tidak akan kurus dah. Testimoni kami kata makan PERLAKING makin kurus. Pembuangan najis juga lawas tiada masalah pencernaan. Lagi hebat ?? PERLAKING kami membuang toksin sebab itu boleh kurus!
 

Q : Boleh ke campur dengan supplement lain?

A : Boleh tiada masalah. Tidak perlu jarakkan pun tidak apa. Jika suplemen yang anda makan diambil pada waktu pagi, anda boleh makan PERLAKING pada waktu malam.
 

Q : Kalau ada ambil ubat-ubatan/jamu, boleh ke ambil produk ni? Kalau boleh, berapa lama perlu jarakkan masa?

A : Jamu dan ubat perlu dijarakkan 30 minit atau 2 jam sebelum pengambilan PERLAKING. Sebab itu produk kami berbentuk sachet dan kecil sebab senang dibawa kemana mana untuk diambil selepas jarak masa yang diberitahu.

Q:Cara makan Perlaking di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil Perlaking selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais
BERMINAT??
JOM ORDER.
Dapatkan PerlaKing murah disini..dan pastinya PerlaKing Original. Money back guarantee if not Original. Awas dengan Perlaking Tiruan. Sekarang semua dah ada hologram..Pastikan Perlaking hologram baru beli.
CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga PerlaKing

Perlaking Harga Pasaran

RM 150.00 SM/RM 160.00 SS
 perlaking hologram

 

 Hanya Rm120

Free Poslaju Semenanjung (SM) Sabah & Sarawak (SS)

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:PerlaKing, RM90, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Borong PerlaKing Min 6: Whatsapp 01126271834 Perlaking Stokis all stok from perla king hq

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.