Kedai Dewasa | Produk Kecantikan | Minyak Lintah | Ubat Kuat

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Pil Hormon Cina | Pil Perancang | Pil Cina untuk besarkan payudara Pil Hormon Cina | Pil Perancang | Pil Cina untuk besarkan payudara
5
Pil Hormon Cina | Pil Perancang | Pil Cina untuk besarkan payudara Fungsi Pil Hormon Cina 1) Pil Perancang Kecemasan KANDUNGAN SETIAP BIJI PIL... Pil Hormon Cina | Pil Perancang | Pil Cina untuk besarkan payudara

Pil hormon cina

Pil Hormon Cina | Pil Perancang | Pil Cina untuk besarkan payudara

Fungsi Pil Hormon Cina

1) Pil Perancang Kecemasan

KANDUNGAN SETIAP BIJI PIL HORMON CINA
A)LEVONORGESTREL 6000 MCG
fungsi pil perancang Levonorgestrel digunakan untuk mencegah kehamilan selepas hubungan seks tanpa perlindungan ( seks tanpa apa-apa kaedah kawalan kelahiran atau dengan kaedah kawalan kelahiran yang gagal atau tidak digunakan dengan betul ..contohnya, kondom yang bocor atau pil kawalan kelahiran yang tidak diambil seperti yang dijadualkan. Levonorgestrel tidak boleh digunakan untuk mencegah kehamilan secara tetap . Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa. Ubat ini adalah untuk digunakan sebagai kontraseptif kecemasan (emergency contraceptive) atau sandaran dalam kes kawalan kelahiran biasa gagal atau digunakan dengan tidak betul.
B)QUINESTROL TABLETS 3OOO MCG

2)Pil Hormon untuk besarkan payudara (cara membesarkan payudara)

Pil hormon besarkan payudara Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Pil hormon estrogen payudara cara besarkan payudarah dan punggung sekaligus besarkan payudara dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan. Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utuk disimpan di bawah otot punggung dan payudara. Payudara dan punggung yang cantik terbentuk apabila kandungan hormon estrogen di dalam badan mencukupi, dan apabila tahap hormon ini menurun maka proses pembentukan ini terbantut dan terjadilah masalah payudara lembik , kecil, dan kendur.nak besarkan payudara pengambilan pil hormon estrogen boleh membantu anda mengatasi masalah ini
 

KHASIAT PIL HORMON CINA:

✔Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. pil yang mengandung hormon estrogen. Penurunan hormon estrogen yang mendadak selepas bersalin dikatakan faktor yang menyumbang kepada masalah post partum depression (PPD)..keadaan di mana wanita mengalami kemurungan selepas melahirkan anak. Ketidakseimbangan hormon boleh berlaku kepada semua wanita, namun mereka yang tidak menanganinya dengan baik boleh mendapat psikosis. PASTIKAN ANDA TIDAK MENYUSUKAN BADAN KETIKA MENGAMBIL PIL HORMON CINA
✔Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.
kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu
pil hormon membesarkan payudara sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan.
✔sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur.
 

Cara Makan Pil Hormon Cina

1) Pil Perancang – Untuk mengelakkan kehamilan

✔ makan 1 biji pil cina semasa hari yang ke 5 waktu period sebulan sekali
 

2)Pil Hormon untuk besarkan payudara dan punggung

✔Makan 1 biji pil cina dan rehat 10 hari (selepas makan tengahari atau makan malam)
✔Hari ke 11 makan pil cina ke 2
✔Hari ke 21 makan pil cina 3
✔Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nk truskan pil cina ini)
✔Kesan tidak balas dapat dilihat seawal 1 minggu shj bergantung kepada keserasian badan namun berbeza beza mengikut individu
✔Untuk kesan pembesaran yang cepat dan ketara pengambilan susu soya sebanyak 2 gelas sebelum tidur dan 2 gelas selepas sarapan pagi adalah digalakkan kerana protein yang terdapat di dalamnya akan membantu pengumpulan kolagen di dalam tisu tisu payudara,pengambilan lebih banyak protein dari sumber lain seperti ikan,telur dan ayam akan mempercepatkan lagi pertumbuhan payudara
 

PANTANG LARANG PIL HORMON CINA

 
✔TIDAK SESUAI UNTUK WANITA YANG MERANCANG UNTUK HAMIL
✔SEDAND HAMIL
✔MENYUSUKAN BADAN
✔TIDAK SESUAI UNTUK ORANG YANG ADA TEKANAN DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN BEBERAPA PENYAKIT LAGI
✔TIDAK SESUAI UNTUK DIGUNAKAN OLEH WANITA YANG BERUSIA LEBIH DARIPADA 40 TAHUN
 

Nota Penting

✔Cepat atau lambat kesan bergantung kepada tindak balas badan masing-masing. Kesan mungkin tak sama setiap orang. Ada yang dapat result cepat dan ada yang akan dapat lambat.
 
✔Jangan overdose pil hormon cina..Please follow aturan mkn yang di beri. .beli kat farmasi pun kalu main hentam makan ja pun sure kesan tak ok. ape2 kena follow aturan mkn yg dicadangkan.
 

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN PIL HORMON CINA

 

PIL HORMON CINA ADA SIJIL HALAL, KKM?

Ada GMP dan FDA, lagipun ia adalah ekstrak tumbuh-tumbuhan
 

ADA MACAM RASA PENING , BERPELUH, BERKHAYAL, BERDEBAR DEBAR?

Pil Hormon Cina akan meningkatkan metabolisma badan. Apabila hormon estogen bertambah perkata ini akan berlaku..Oleh itu jika anda mengalami alahan @situasi seperti dibawah sila bertenang kerana ia adalah normal
 

PIL HORMON CINA MENGGANGU PERIOD TAK?

Bergantung kepada individu. sebab tindak balas hormon dalam badan setiap orang tidak sama. Penambahan hormon kebiasaan nye menggangu period. Dah dapat apa yg dikehendaki..Berhenti amik pil hormon cina..once stop insyaAllah period akan kembali normal.
 

SAYE DAH MAKAN 3 BIJI . TAPI LANGSUNG TIDAK ADA KESAN..MAKAN DAH IKUT CARA BETUL?

Jangan putus asa.. Banyak kan makan makanan berprotein…
Kesan tak sama setiap org, ada cepat dan lmbat
 

PIL HORMON CINA INI MENGGEMUKKAN TAK LEPAS MAKAN?

Bergantung kpd individu. Setiap org tak sama.
 

KALAU BELUM KAHWIN BOLEH MAKAN PIL NI TAK?

Boleh..tapi tidak digalakan..kerana dia mengandungi Levonorgestrel yg tinggi iaitu 6000 mcg..untuk kes kecemasan perancang kehamilan (emergency contraceptive pills )..lebih tinggi dr pil perancang yasmin, pil postinor/2, pil perancang marvelon, pil perancang mercilon, pil diane 35, Noriday, regividon dan lain2..pil perancang tidak sesuai utk yg belum berkahwin..yang belum kahwin bleh try produk lain seperti Jamu young gold, Bust up express, atau Zofea beauty secret. Utk pil cina Pastikan anda berumur 22 tahun keatas..kerana pada umur ini..hormon sedang bekerja dengan jayanye.
 

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Pil Hormon Cina (1 Kotak 6 Biji)

Pil perancang

Pil hormon cina borong Min 10: Whatsapp 01126271834

**FREE SABUN BREAST  (Limited Unit!!! While Stock Last)

pil cina murah

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Pil Hormon Cina,3 kotak,RM105, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Like Pil Hormon Cina : https://www.facebook.com/PilHormonCina/

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Lily

    August 13, 2016 #1 Author

    Salam sis. Maksud rehat 4hari tu utk pil ke 4 kan. So kiranya ambik hari ke34 la gitu? And lagi satu, kalau kita consume jamu takpe ke ambik pil hormon ni skali.

    Reply

    • admin

      August 17, 2016 #2 Author

      Wasalam..rehat 4 hari maksud dia..waktu period stop 4 hari..hari kelima start makan balik pil hormon cina ni..bleh xde masalah just jarakkn masa pengambilan jamu dengan pil cina ni.

      Reply

      • Anonymous

        June 9, 2017 #3 Author

        kalau saya jenis yang period 2 3 bulan sekali.. pada hari ke 34 gitu saya ambil jela pil ni tanpa tunggu period mai kan? mula balik dari cara pertama makan tu ke? contoh hari ke 34 tu ambil.. pastu hari ke 11 dari hari ke 34 then hari ke 21 dari hari ke 34 td?

        Reply

    • Anonymous

      December 18, 2016 #4 Author

      Boleh minum pil kurus x… Dlm pengambilan pil cina ni, lepas tu berpa jam jarak pengambilannye?

      Reply

      • admin

        January 1, 2017 #5 Author

        kena jarakkn dlm 4 jam

        Reply

  • Narsha

    September 2, 2016 #6 Author

    Di atas say tak leh ambk kalo ank msih lg mnyusu…anak sy dah setahun 9bulan…mnyusu tu ada jarang sikit la…boleh ke sy ambil ubt ni?

    Reply

    • admin

      September 17, 2016 #7 Author

      setahun 9 bulan dah boleh..asal baby dah lebih 9 bulan boleh xde masalah

      Reply

  • Anonymous

    September 15, 2016 #8 Author

    Kalaw makan pill hormon ni..x perlu la nak makan pil perancang lagi ka tuk mencegah kehamilan???

    Reply

    • admin

      September 17, 2016 #9 Author

      Ye tak perlu lagi makan pil perancang

      Reply

  • Anonymous

    September 20, 2016 #10 Author

    LPs habis 1 kotak 6 biji tu blh x nk ambil untuk kotak kedua plk

    Reply

    • admin

      September 20, 2016 #11 Author

      Bleh xde masalah

      Reply

      • Anonymous

        November 27, 2016 #12 Author

        It is really work

        Reply

        • anoy mous

          March 6, 2017 #13 Author

          Ada apa² kesan negatif tak?? Share sikit

          Reply

  • Anonymous

    September 24, 2016 #14 Author

    Saya ada masalah kesihatan asma.. bolehkah kita mengambil pil hormon?

    Reply

    • admin

      October 2, 2016 #15 Author

      Ada sebarang masalah kesihatan.. Bleh refer dgn doctor dlu

      Reply

  • dd

    September 26, 2016 #16 Author

    sy dh mkn pil yg prtama 10 hr lps.. harini sy period lak, boleh ke mkn pil yg kedua or x payah dlu.. if x pyh bila plak boleh mkn pil yg kedua tuu?

    Reply

    • admin

      October 2, 2016 #17 Author

      Makan pil cina hari kelima period

      Reply

  • Hamidah Noh

    September 29, 2016 #18 Author

    Boleh ke ambik untuk yg berumur awal 40 an,bahaya tak klu ambik juga

    Reply

    • admin

      October 2, 2016 #19 Author

      Umur 40-50 tahun tak digalakkan sahaja..umur 50 keatas dilarang

      Reply

  • safiya

    September 29, 2016 #20 Author

    Your comment
    please how will I get the product pil Harmon cina

    Reply

    • admin

      October 2, 2016 #21 Author

      Can wasap for order pil hormon cina..01126271834

      Reply

  • Anonymous

    October 4, 2016 #22 Author

    klo sy amik pil hormon arinie,tibe2 esok period plk..cmner sy nk teruskn pengambilan pil yg ke2?

    Reply

    • admin

      October 5, 2016 #23 Author

      pil ke 2 mkn hari ke 11

      Reply

  • Anonymous

    October 7, 2016 #24 Author

    Cm sy bru keguguran, plan mmg nk ada baby. Disebabkan doc swuh rehat 3 bln atau 3 kali period. Bole ke sy ambik pil ni.

    Reply

    • admin

      October 8, 2016 #25 Author

      ye bleh..nti plan nk ada baby blek..stop mkn pil cina ni

      Reply

  • Nadz

    October 8, 2016 #26 Author

    Kalau ambik suplament boleh makan pil cina ni?

    Reply

    • admin

      October 11, 2016 #27 Author

      Kna jarakkn mkn pil cina ni dlm 3-4 jam

      Reply

  • Anonymous

    October 15, 2016 #28 Author

    Saya sudah hbis perpantang 2bln lebih..ank menyusu badan,dan baby umur baru 2 bln boleh ke ambil pil cina ni?

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #29 Author

      bagi baby berumur 200 hari or 6 bulan keatas br mkn pil cina ni..coz metabolisma baby blum cukup kuat la bwh 6 bln

      Reply

  • lala

    October 18, 2016 #30 Author

    mkn pil ni tp hamil… ada effect tak?

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #31 Author

      tak bleh makan ketika hamil..dos dia tinggi utk baby dlm kandungan

      Reply

  • Anonymous

    October 19, 2016 #32 Author

    Selamat ke kandungannya ni

    Reply

  • Anonymous

    October 21, 2016 #33 Author

    Sya tnga period skg da msuk HRI ke5 blh ke sya mkn..atau tngu hbis period.(tuk bsarkan payudaran Dan pinggul)

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #34 Author

      bleh makan hari ke 5

      Reply

  • Anonymous

    November 15, 2016 #35 Author

    Kalau stop mkn adakah akan kembli pd saiz asal

    Reply

    • Anonymous

      December 14, 2016 #36 Author

      sa ambl produk n pil perancang, boleh ka makn tu pil hormon cina

      Reply

  • Anonymous

    November 15, 2016 #37 Author

    Hi im 47…can i take dis pil hormon cina?

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #38 Author

      bleh ..tp 40-50 tahun tak digalakan..50 ketas tak boleh

      Reply

  • Anonymous

    November 20, 2016 #39 Author

    Sy dah berumur 43 thn, boleh ke sy ambil pil hirmon ni utk payudara sy.

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #40 Author

      bleh ..tp 40-50 tahun tak digalakan..50 ketas tak boleh

      Reply

  • Anonymous

    November 23, 2016 #41 Author

    If nak buat pil hormon ni mcm pil perancNg..mcna ya?x hamil ke if tak sedar air mani terkeluar kat ‘dalam”

    Reply

    • Anonymous

      November 27, 2016 #42 Author

      Hi anyone can help me if the pills work really or not

      Reply

  • Anonymous

    November 27, 2016 #43 Author

    Anybody know any thing about nn pearl capsules it is really white skin or not .i can take vitamin c with it or not

    Reply

  • Anonymous

    December 11, 2016 #44 Author

    Haii.. Kalau lepas berpantangkan, boleh ambik tak? Masa bila nak start erk, kalau boleh ambik ni pil? Sbb baby saya xbreastfeeding dah, dia start mnum susu formula, sbab sya dah start nak kerja balik?

    Reply

  • Anonymous

    December 14, 2016 #45 Author

    hye.. sa ambl produk n pil perancang ,boleh ka sa ambl pil hormon cina ?

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #46 Author

      depend pil perancang yg mn..kalu dos pil perancang tu tinggi ..tak bleh ..coz nti overdose..pil cina ni pon pil perancang dose yg tinngi

      Reply

  • Anonymous

    January 10, 2017 #47 Author

    Mcm mana saya nak order pil hormon ni

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #48 Author

      Detail cara byrn ada kt atas..lepas wat byrn..sent resit n detail nk pos kemana

      Reply

  • Anonymous

    January 10, 2017 #49 Author

    Saya umur 41…dulu masa anak dara dan smpai anak ke 3,saya digelar nasi lemak 50sen..tp skarang makin lama making susut..blh lg ke saya mkn pil ni..tq

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #50 Author

      Ya bleh..xde masalah

      Reply

  • Anonymous

    January 17, 2017 #51 Author

    hai… kalau sy lupa makan pil hormon pada hari ke 11 mcm mna boleh makan ka untk hari yg 12 atau 13😭😭😭

    Reply

  • Anonymous

    January 17, 2017 #52 Author

    tlg reply😭😭😭

    Reply

  • Jah

    March 1, 2017 #53 Author

    Ada buat penghantaran ke Singapura tak?

    Reply

  • Anonymous

    March 3, 2017 #54 Author

    Hye…sya ambik pil cina ni sebelum.datng priod… Tapi dah nk masuk 2 bulan sya x,Dtng priod

    Reply

    • Kin

      May 21, 2017 #55 Author

      Sama lah saya!! Then now dh period belum? Awak mkn sampai habis ke stop gitu bila tk period?? Risau lah saya.

      Reply

  • Rani

    March 7, 2017 #56 Author

    Kalau ada tinggi darah boleh tak ambil pil hormon cina?

    Reply

    • Anonymous

      March 8, 2017 #57 Author

      Sanad ah tertulis ” tak boleh”

      Reply

  • Anonymous

    March 8, 2017 #58 Author

    Cam mana nak order ea?

    Reply

  • anonymous

    March 15, 2017 #59 Author

    kalo mkn pil ni ade kemungkinan x bleh mengandung??

    Reply

  • Kientien

    March 17, 2017 #60 Author

    Saya takut nanti tak punya anak,jika minum pil hormon pembesar payudara,,karena belom kawanin

    Reply

  • Romanti

    March 17, 2017 #61 Author

    Saya takut nanti tak punya anak,jika minum pil hormon pembesar payudara,,karena belom kawin.besarnya di perut,payudara kecil

    Reply

  • Ecah

    March 26, 2017 #62 Author

    Kalau susah period boleh ke?

    Reply

  • Anonymous

    April 8, 2017 #63 Author

    Assalamualaium. Sy baru je mknan pil hormon cina ..sy mkn pil hormon cina hari pertama sy datang period ..mcm mne sis.?

    Reply

  • Anonymous

    May 3, 2017 #64 Author

    saya trtanya-tanya…model2 baju tdur yg dr china/korea/jepun bdn kurus…tp breast cntik je tegang dan bulat…apa la yg diorg mkn boleh dpt breast cntik mcmtu😅
    saya pun nk jugak breasr cntik mcmtu..bukan utk org lain pun…utk suami saya je😄😅

    Reply

    • Anonymous

      June 15, 2017 #65 Author

      Itu semua plastic surgery. Hahaha

      Reply

  • Anonymous

    May 12, 2017 #66 Author

    sist pil hormon cina ini beneran ampuh kah?? truuss ketergantungan apa gak..seumpama kalo sudah besar n dberhentikan untuk mengkonsumsi pil hormon cina.y gitu payu dara bisa balik kecil lago apa gak

    Reply

  • Anonymous

    May 16, 2017 #67 Author

    Salam sis sy nk tnya kalau sy mula telan 1 biji…tp sy skrg nie dh brhnti telan dah…mksud sy sy smpat telan 1 bji saja..adakah lpas 15 hri period akn dtg blik…mohon pnjelasan sis

    Reply

  • Miela syarmiela

    May 16, 2017 #68 Author

    Salam sis sy nk tnya kalau sy mula telan 1 biji…tp sy skrg nie dh brhnti telan dah…mksud sy sy smpat telan 1 bji saja..adakah lpas 15 hri period akn dtg blik…mohon pnjelasan sis

    Reply

  • Kin

    May 21, 2017 #69 Author

    Saya baru ambil pil ke2 tk kisah lagi belum nmpk kesan sebb baru lagi tapi normal ke period tk datang? Ataupun tunggu ke 21 pil ke3 atau pun mcmna?? Huwaaaa plsss slalu kitaran haid saya memang teratur tk pernah miss. Nk teruskan ambil pil ni smpai habis tapi jadi risau sendiri.

    Reply

    • Mimi

      June 3, 2017 #70 Author

      Ya sama la. Sy pun dah 2 bulan tak dtg period. Selama ni period sgt teratur. Sy sudah stop makan slps pil ke2. Mcm mana skrg? Masih tak period kah?

      Reply

  • Yuki

    June 15, 2017 #71 Author

    Ape kandungan dlm pil ni?

    Reply

  • Anonymous

    June 15, 2017 #72 Author

    Klu baru nak makan tapi period. Boleh mkn atau kena tunggu hari ke 5

    Reply

  • Anonymous

    June 17, 2017 #73 Author

    apa ni?

    Reply

Your email address will not be published.